• E-post: info@nybrostrand.se;      Swish: 1232 164 648;      Bankgiro: 5419-2562

Nybrostrandsgolfen 2014

Årets förutsättningar för att tävla om Byalagets bästa golfare spelades på en perfekt bana en strålande solig dag med svalkande vindar och trevliga människor.

Tävlingen avgöres i två klasser en dam och en herr, det finns även utrymme för en juniorklass tyvärr var det inga juniorer som anmälde sig. Det blev tillslut 37 deltagare  19 damer och 18 herrar.

En golftävling kan spelas på många olika sätt singelspel eller lagtävling. Vårt mästerskap spelas som singelspel  vilket innebär att varje spelare tävlar mot alla andra i samma klass, bäste dam eller man vinner sin respektive klass.

Utöver själva tävlingen ingick det en tävling om vem som slog längst (längsta drive) och vem som kunde spela med störst pression (närmast flagg).  Vinnarna blev Eva Billgren, Anders Friis och Göran Larsson.

Nybrostrandsmästare på damsidan blev Ewa Wulff Jönsson och på herrsidan Hans-Olle Persson.

Tvåa respektive trea på damsidan blev Ann-Charlotte Stigsson och Gunnel Svärdh och på herrsidan Göran Lundin och Göran Larsson.

Med förhoppning om att vi till nästa år får lika fina förutsättningar med några fler golfare och att intresserade Nybrostrands bor kommer och tittar på.

// Tävlingsledaren
Nybrostrandsgolfen 2014 

Lämna ett svar