Italienska viner

Vi vill tacka Mats Aanesen för två jättetrevliga  vinresor i  Italien på Golfrestaurangen ! Det blev 2 vita och 6 röda viner . Flaskorna från vänster till höger .

  1. Montero 119:- 14%,73881-01
  2. Zecci 109:- 13,5% ,2478-01,till smakrika gärna grillade rätter med fisk eller fågel.
  3. Barolo Albe 239:- 14%, 2398-01, till smakrika rätter av mörkt kött.
  4. i Castei Ripasso 119:- 14%, 22409-01, till lamm, nötkött och lagrade hårdostar.
  5. Chianti Castelsina 109:- 13,5% ,73413-01, kryddigt och mustigt.
  6. Corpertino 84:- 13%, 2077-01, till robusta rätter av fläsk,lamm, nöt gärna grytor ,stekar.
  7. Ziggurat 139:-15% ,till mörkt kött.
  8. Taurasi 159:- 14% , 6280-01, till smakrika rätter av mörkt kött

Comments are closed